La cançó de la setmana

Extret de la vanagloriada banda sonora del film Oh Brother (que recoman musicalment i cinematogràicament), les veteranes cantants folk nord-americanes Emmylou Harris, Gillian Welch i Alison Krauss interpreten a capella i en directe el tema Go to sleep you litlle baby. 

De la qualitat de la música d’aquesta banda sonora ja n’hem xerrat a bastament en aquesta secció i Alison Krauss també ha sortit més d’un cop. I és que la bona música s’ha de donar a conèixer, sobretot aquesta que queda a vegades tapada per tantes cançons de radiofórmula. Des d’aquí la seguirem defensant i promocionant.

Aquí us deix aquesta versió en directe del tema cantada a capella per les tres dives. Miam si la coral llorencina s’atreveix alguna dia a cantar-la!

PD: Curiosament al film aquesta cançó surt quan unes improvisades sirenes (molt  a l’estil Cohen) canten per fer dormir els protagonistes, com passa a un passatge de l’Odissea.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.