El certificat d’autorització a menors per anar de viatges serà gratuït

El certificat d’autorització a menors per anar de viatges serà gratuït. L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha acordat en el ple d’avui dematí, per unanimitat de tots els seus membres, modificar aquesta tarifa perquè l’expedició d’aquests documents surti de franc per a les famílies.

Fins ara l’Ajuntament cobrava 39.53 euros per expedir aquest certificat que, a partir d’ara, passarà a ser gratuït.

Els darrers anys, s’havia produït un increment en la sol·licitud de certificats d’autorització a menors per viatges, amb motiu dels viatges de fi de curs. “La voluntat d’aquest equip de govern és no incrementar les despeses que aquest viatges suposen per a les famílies i per això hem decidit rebaixar la tarifa a zero”, ha explicat la primera tinent de batle, Antònia Bauzà.

Nova tarifa per la còpia de documents administratius

D’altra banda, l’Ajuntament ha aprovat avui dematí la introducció d’una nova tarifa per la còpia de documents administratius en format CD amb un import de 3 euros per CD. “Hem decidit establir aquesta tarifa perquè ens trobàvem que quan venien a entregar plànols d’obres majors sempre ens demanaven CD i no els podíem cobrar”, ha apuntat Bauzá.DSC_0282

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.