Partly Cloudy

Un poc relacionat amb el que contava en Guillem Pont (això sí, salvant les distàncies), a l’institut de Porto Cristo des de l’any passat hem incorporat un nou concepte de classes basat en Projectes.

La clau d’aquestes classes és sobretot que els nins i nines per unes hores deixin conceptes abstractes i descohesioants entre si (diagau-li sintaxi, literatura, geografia, medi, regles de tres…) per treballar-ho tot en general per aconseguir un objectiu final concret (un producte final) que desperti el seu interès. I també volem que els alumnes aprenguin a treballar en equip, cosa totalment necessària avui en dia (ja sigui a una empresa, un ajuntament, un equip de futbol…).

Per això sovint introduïm a classe el concepte de “fer feina en equip” a partir d’un curtmetratge de la meravellosa Pixar, Partly Cloudy,  que ensenya precisament això, a fer feina amb més gent,  a com s’han d’acceptar les peculiaritats de cada un (és a dir les virtuts, però també els defectes) i com ens hi hem d’adaptar i no rebutjar-les.

Mirau aquest magnífic i divertit curtmetratge, de només cinc minuts de duració, i  entendreu el que vull dir :

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.