Taula rodona de Card.cat sobre Sa Coma (aquest dimarts a les 19:30 h)

Problemàtica actual de sa Coma: què podem fer entre tots per millorar-ho!

TEMES A TRACTAR:

1) Problemes de l’estructura viària actual.

Propostes de reforma (ampliació voravies, carril bici, nova senyalització…)

2) Inseguretat ciutadana: protocol a seguir.

3) Altres: Depuradora, recollida selectiva, fems, normes utilització zones verdes, cans…

Convidats a la taula rodona:

Representants de l’equip de Govern i de l’oposició de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar:

– GISCa Batle: Mateu Puigròs

– Delegat de sa Coma: Nicolau Bordal

– PP: Jaume Riera

– PI: Antoni Aguilar

Associació de Veïns de sa Coma

– President: Antoni Barragan

AMIPA CEIP Punta de n’Amer

– Presidenta: Lola Fernández

Moderadora: Magdalena Ordinas

Organitza: CARD.CAT

Dimarts, dia 8 de novembre de 2016

A les 19:30 h

Auditori Sa Màniga

Cala Millor

Hi haurà torn de paraula pel públic assistent,

per preguntes i propostes després de cada tema

8 pensaments a “Taula rodona de Card.cat sobre Sa Coma (aquest dimarts a les 19:30 h)

 1. Convidarem el batle i un represenant més de l’equip de govern…considerant que la Taula Rodona és sobre sa Coma…han decidit enviar el Delegat de sa Coma…a l’equip de govern queden dos partits polítics que no hi participaran…

 2. No entenc l’argument. Què té a veure que la Taula Rodona tengui com tema central Sa Coma amb el fet que es convidin dos representants de l’equip de govern. I que queden dos equips sense representació, bé, suposo que si formen part de l’equip de govern és perquè deuen estar d’acor amb la gestió que fan.

 3. Se pot discutir moltes coses… Des del fet que hi hagi dos representants del govern, l’absència d,esquerra, partits de l,equip de govern que no hi són però segur que els hi agradaria ser… Mai plou a gust de tothom, però des de Card.cat vam dinar total autonomia a na Magdalena Ordinas pq fes i desfés al seu gust, que per alguna cosa fa el gran esforç d’organitzar desinteresadament tot aquest trui.
  Clar que tot és criticable i segurament com a moderadora n’hi arribaran encara més (hi ha massa interessos…) però per damunt de tot cal agrair-li l,esforç.
  Això no lleva que cadascú pugui dir la seva , només faltaria.

 4. Ja es poden fer moltes taules rodones i debats sobre Sa Coma quan toquen eleccions, que tot segueix igual.

  Sa Coma està brut: hi manquen papereres, he fet unes quantes incidències pel tema i en van dir que n’havien comprat de noves! i on les han posat? unes quantes al carril bici (serà que el ciclista s’aturarà enmig de l’exercici a buidar-se les butxaques), unes altres a la zona de la platja, però la resta ha quedat igual i quan surts a caminar i p.ex compres una ampolla d’aigua, pots fer ben bé un parell de km que no trobaràs ni una paperera o contenidor on llençar-la buida! i ja es veu per l’aspecte dels solars que no tothom s’espera a trobar on llençar-la.

  – Falten bancs per seure-hi quan la gent surt a passejar. Deuen pensar que tots els que surten a fer una volta són joves. No senyors, també surt la gent gran de passeig i necessiten algun banc per fer una pausa. Al final acabes coneixent on són els pocs bancs i fas la ruta en funció d’això.

  – Hi falta il·luminació. Ara ja ha acabat la temporada i s’ha acabat el pressupost per enllumenat. Simplement apaguen fasses i deixen Sa Coma mig a les fosques, fent difícil sortir a donar una volta o creuar un pas de vianants sense perill d’atropellament. Serà que no paguem prous impostos per tenir un enllumenat decent. Una vergonya.

  Tot això ja ho saben però no els dona la gana de fer-hi res, total som quatre gats que protestem a través de l’app d’incidències o verbalment quan hi ha alguna taula rodona o toquen eleccions, fan veure que escolten i apunten pero tot segueix igual, és per això que aquesta vegada no penso perdre el temps a dir-ho en persona. Gràcies Magdalena pel temps invertit i les ganes que hi poses en millorar Sa Coma.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.