El Consorci de Turisme rep a TTOO i premsa especialitzada en golf d’uns 60 països diferents a Pula Golf

El Consorci de Turisme de Son Servera i Sant Llorenç des Cardassar ha rebut avui dematí a touroperadors (TTOO) i periodistes especialitzats en golf d’un 60 països diferents. Aquests agents turístics i periodistes participen a l’International Golf Travel Market (IGTM), que se celebra entre els dies 14 i 16 de novembre a les Illes Balears, i que organitza i coordinadora Agencia de Turisme de les Illes Balears (ATB) del Govern de les Illes Balears, l’Agència de Camps de Golf de Mallorca, el Consell de Mallorca, el Tourespaña i l’IGTM. Avui, la recepció ha tingut lloc a Pula Golf i demà toca el torn a Son Servera Golf.

IMG-20161111-WA0006-1

Els representats dels touroperadors i periodistes especialitzats en golf provenen d’una seixantena de països concretament d’Europa, majoritàriament d’Alemanya i Anglaterra, encara que també hi ha d’altres procedents de Sud-Àfrica, Corea, Nova Zelanda, Argentina i Xina.

Els regidors de Turisme de Son Servera, Marga Vives, a més del de Sant Llorenç, Nicolas Bordal, i el gerent del Consorci de Turisme, José Marcial Rodríguez, han estat els encarregats de rebre als representats dels touroperadors i ho han fet lliurant-los a cada un dels un pac de benvinguda amb productes locals realitzats per l’Associació Dignitat i Feina. Aquesta associació, que treballa pels més necessitats de la zona del Llevant de Mallorca i amb persones en ric d’exclusió social, forma part de l’eix de responsabilitat corporativa de la zona.

El directors i gerents Pula Golf i Son Servera Golf, Arnau Sala i Stefano Bortolotti, i el també propietari de Pula Golf, Romeo Sala, han estat els encarregats de rebre als touroperadors. Seguidament els representants d’aquesta modalitat de turisme i periodistes especialitzats han gaudit d’un temps i d’un cel espectacular per practicar el seu esport preferit a les instal·lacions del Pula Golf a Cala Millor.

Pula Golf Resort, ubicat el propi golf, ha estat dissenyat per l’arquitecte José María Olazábal i compta amb 28 suites de l’hotel localitzades just al davant del Putting Green i del tee de l’1.

IMG-20161111-WA0010

Demà toca el torn a Son Servera Golf on altres representar de touroperadors i premsa especialitzats visitaran el segon club més antic illa, ubicat a un enclavament paradisíac com és la Costa dels Pins, a Cala Millor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.