Què en trobau?

Ara que Son Carrió ja compta amb un parc infantil bell i espaiós (a pesar que pel meu gust per ser perfecte li falten més accessoris infantils) què trobau dels parcs que tenim a Sant Llorenç  per als més petits?

Necessitam un espai més gros, tipus Son Carrió, que els dos petit parcs que tenim a Corea i devora l’Ajuntament? O ja basta així per la gent que hi va?

Opinau a través del comentaris!

4 pensaments a “Què en trobau?


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Després de donar l’ajuntament les dades de superàvit per a aquest any, el poder tenir un parc infantil en condicions és més que necessari per a un poble d’interior com el nucli de Sant Llorenç. Convidam a tota sa població amb nins de Sant llorenç a reclamar-lo.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 2. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Bastaria llevar la gàbia de devora l’ajuntament i adequar la plaça de l’ajuntament. Hi hauria un parc prou gros. Essent president de l’AMIPA ja ho vaig proposar perquè hi havia d’altres pares que tenien la mateixa demanda, però 5 anys deprés l’ajuntament no ha mogut ni un dit

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 3. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Un parc, adaptar la plaça de l’ajuntament, prohibir DEL TOT el pas dels cotxes pel centre i poder estar tranquils a la plaça de l’esglèsia, en definitiva un espai on els infants puguin jugar i còrrer sense tenir cap perill.
  Pens què els llocs destinats als nins són petits i poc atractius.
  Tal vegada sí que al parc de Son Carrió li falten accessoris infantils, però és un espai gran, té els pilons, les rampes i es podríen agafar quatre idees.
  Al costat de les pistes de pàdel, podría ser un bon lloc?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

  • Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

   si no record malament ja està projectat (i aprovat) fer-hi alguna cosa esportiva. Ara no record si era l’ampliació de la piscina o unes pistes de tennis.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.