Secrets oblidats del resar

Aquest vinent dissabte dia 10 de desembre, a l’Espai 36, de 17:30 a 19:00h. una nova sessió del taller LC (Lectures Compartides).

Na Marta Nebot mostrarà de quina manera la va impactar la lectura del llibre “Secretos de un modo de orar olvidado”, així com la utilitat que, al seu entendre, se’n pot treure.Vegeu-ne un tast, i també la sinòpsi feta per na Marta:

MartaVivim en un món d’experiències que desafien les nostres sensibilitats, i ens empenyen fins als límits del que, com sers racionals i afectuosos, podem acceptar. Davant la guerra i el genocidi més enllà de les nostres fronteres, així com l’odi que ens generen les diferències entre les nostres pròpies comunitats, ¿com podem aconseguir que romanguin dins nosaltres sentiments de pau i sanació? Resulta evident que, si volem superar la situació en que ens trobam, hem de cercar la forma de trencar el cercle de dolor, sofriment, ira i odi.
L’autor Gregg Braden en el seu llibre “Secretos de un modo de orar olvidado” ens explica les seves investigacions i experiències d’antigues tradicions que deixaren les instruccions precises de com trencar aquest cicle on la vida no és res més ni menys que el mirall d’allò en que ens hem convertit en el nostre interior.
Per diferents que puguin ser, exteriorment, les nostres cultures i formes de vida, per sota la superfície tots cercam el mateix: una terra on tenir un ca nostra, una forma d’alimentar a la nostra família i un futur millor per nosaltres i els nostres fills.
Estimats lectors, podem respondre a les següents preguntes?
– Què li passa al nostre món?
– Què podem fer perquè tot vagi millor?
– Podem fer-hi alguna cosa nosaltres?
Sembla que les respostes a una i altra pregunta s’entrellaçen en la comprensió profunda que la consciència, crea.

Un pensament a “Secrets oblidats del resar

  1. Com diu N’Eduald Carbonell,encara no ha acabat el procés de humanització,només el de homonització.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.