Projecte NOTJUSTATILE, unes rajoles originals

Na Cati Forteza, Blau, dissenyadora de Son Carrió, ens ha enviat aquest escrit sobre unes rajoles molt originals que juntament amb els seus companys ha dissenyat:

“NUA Mobiliari té el plaer de convidar-vos a la presentació del projecte #NOTJUSTATILE, un projecte que consisteix amb la reinterpretació de les rajoles hidràuliques de l’empresa de Campos HUGUET. Una rajola es converteix en una peça de decoració, en una peça única, una peça artesanal, una peça local… una element constructiu descontextualitzat formant un objecte totalment diferent, això és #NOTJUSTATILE, ni més ni pus.

Aquestes peces tendran com a punt de venda principal l’emblemàtica botiga manacorina Can Garanya situada al carrer Joan Lliteres, 40. A part també es podran encomanar al correu info@nuamobiliari.com. L’acte tendrà lloc a partir de les 20 h a la nova botiga de Can Garanya 40, a Manacor.

Vos hi esperam a tots amb una copeta de vi i qualque cosa més!”

cati

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.