El nou grup llorencí Els Guingaies actuarà a l’Espai 36

“Venim a reinventar el món de la coral”, així de contundents es mostren Mateu Àngel, Joan, Jeroni, Paquita, Cati i Berta, els components d’aquest nou grup llorencí de coral que actuarà properament a l’Espai 36, on presentaran el seu disc debut Som uns vironers.

“Ens vam presentar a un concurs de cant patrocinat per Heineken i ja ho veus, va sonar la campana i vam ser elegits per la marca de cervesa per fer una minigira i publicar aquest disc que ara ja podeu degustar”, explica en Mateu Àngel, alma mater del grup. “La meva especialitat, és evident pels que em coneixen, és el cant en falset, ni en Prince tu…” “És vera que abans havia provat en el món del saxo, el futbol, el tennis, el gimnàs… però definitivament la meva passió vertadera és el cant coral”.

“El nom representa bé el que som, uns bons guingaies “, afegeix en Joan (àlies Santa en el món de la faràndula), el ballarí del grup (no vos perdeu el seu número d’espagat a la manera dels Jackson Five). “Com no podia ser d’un altra manera l’espectacle vendrà acompanyat d’un espectacular joc de llums creat per mi mateix, després d’anys d’experiència a Sa Màniga”.

“És vera que venc del món de heavy, però tot té una edat i ara he evolucionat.  La coral també és un gran cant, això no ho hem d’oblidar”, s’excusa l’exheavy Jeroni, l’encarregat de posar el contrapunt greu en el grup. “Tenc en ment fer una versió coral d’un tema dels Led Zeppelin, així que estau atents”.

La part femenina del grup, Paquita, Berta i Cati (Blue de nom artístic) també reivindiquen la seva funció: “No som les dones comparsa del grup, nosaltres som tan o més importants que ells. De fet, sense la nostra aportació això no hauria arribat a bon port. Ells moltes heineken, pero a l’hora de treballar…”.

Els podreu veure tots junts a l’Espai 36 properament, com bé ha promès la gestora del teatre, Rafela Riera: “Clar que els durem, és una oportunitat única de contemplar el talent que inunda aquest poble. Que visca Sant Llorenç!”

El grup té clar que no vol prendre el paper a ningú. “És clar que la Coral Llorencina ho fa bé, no tenim res a dir de la bona labor d’en Mosca, Tomàs, Meca i companyia (fins i tot na Cati reconeix ser admiradora de la Cantafiore llorencina, la gran i irrepetible Meca), però creiem que nosaltres l’hi podem donar un toc més modern. Basta admireu la nostra foto, és evident que som alterantius, modernets i megaguais”.

“Us esperam tots al nostre concert! Visca Els Guingaies!”

 

 

IMG-20161225-WA0005 (1)

Foto promocional dels Guingaies.

2 pensaments a “El nou grup llorencí Els Guingaies actuarà a l’Espai 36

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.