3 pensaments a “Capelletes


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  En Guillem és tant profund que la capellete que surt a la foto NO té res a veure directament amb el que ell anomena capelletes!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 2. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Gràcies Antoni per llegir i comentar l’article (Et tenc per un dels comptats seguidors i lectors). Ja sé que les interpretacions van a lloure i resulten, totes, encertades i acceptables.
  En aquest cas concret he volgut establir una metàfora entre les “capelletes” que antany agombolaven els misteris de Setmana Santa (en tot cas receptacle delimitat i tancat) i les “capelletes” socials actuals. Tant unes com les altres velles i arrelades en el nostre entorn. Potser, si més no, des d’una mirada externa, les socials, van agafant força.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 3. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  +1

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.