El llum arriba finalment al carrer de Son Moro de Cala Millor

Després des més d’un any sense llum a bona part del camí de Son Moro alguns dels veinats de la zona podran veure finalment per on trepitgen quan es fa de nit.

Durant el passat mes de desembre s’anaren arreglant els diferents fanals existents a la zona que, per una raó o l’altra estaven espanyats i no feien la seva feina. Ara emperò s’obre un nou interrogant.

Fanals1

Fanals2

Fanals3

Pel que es veu a les imatges hi ha la intenció de “vestir” la voravia de la banda corresponent a les cases del carrer de Venècia (sí, encara està “desvestida”), però fora bo que s’acabàs bé la feina i, lluny de tan sols col·locar-hi la corresponent ” vestimenta” aquesta vorera s’engrandís fins a una amplada digna, amb la finalitat d’embellir realment la zona i que els seus vianants no hagin de fer la contínua pujada-baixada de voravia a la que per desgràcia ens té tan acostumats aquest equip de govern.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.