Concurs de gloses Card.cat

Card.cat vol moure la festa de Sant Antoni al terme de Sant Llorenç, per això convocam un concurs de gloses (un per a infants i un per a adults). A continuació us indicam les bases del concurs i els premis per als guanyadors:

  • Hi haurà dues categories: concurs infantil (fins als 14 anys) i concurs per a adults.

  • Els editors de la revista Card.cat elegirem un guanyador de cada categoria a partir dels següents criteris (màxim de 10 punts):

a) Mètrica i rima correcta. 3 punts

b) Que hi surti algun element santantonier (Sant Antoni, el dimoni…). 1 punt

c) Comprensió clara del tema exposat. 1 punt

d) Originalitat (referències a algun tema actual, que no sigui una simple variació d’alguna glosa popular, crítica…). 3 punts

e) Llenguatge ortogràficament correcte (sense faltes)  i adequat  (que no sigui sexista ni fomenti l’alcoholisme) . 2 punts

  • Les gloses guanyadores seran publicades de manera destacada a la revista Card.cat i llegides públicament durant l’Argument que es du a terme dia 17 de gener a la rectoria. A més, obtindran els següents premis:

a) Categoria adulta: neteja facial o pedicura a centre d’estètica Estètica tot per tu

b) Categoria infantil: A  tenda de roba  Ca Na Petra Val de 15€ infantil.

  • Les gloses han de ser enviades al correu editors@card.cat amb nom, llinatges i edat. Teniu fins diumenge 15 de gener a les 21 hores.

 Agraïments: Sobreposat de Sant Antoni per la seva col·laboració; escoles públiques del municipi per fer-ne difusió; comerços de Sant Llorenç per prestar els premis i na Maria Domenge, de la Llibreria Rotes Noves per coordinar-ho tot.

4 pensaments a “Concurs de gloses Card.cat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.