Lliçó de mallorquinitat del president del Consell

El president del Consell de Mallorca, Miquel Ensenyat ha contestat a una pregunta de Ciutadans. El redactat de la pregunta demanava al president si volia que els mallorquins fossin «100 % catalans». «Per a vosaltres tot el que es parla de Cabo de Gata al Finisterre és el mateix, però a la nostra terra parlam 14 llengües», ha contestat el president Ensenyat, que també ha demanat normalitat. «Vosaltres xerrau d’imposicions, jo crec que una persona té el dret de xerrar en català», ha explicat Ensenyat.

Aquí teniu el vídeo amb les intervencions.

VIDEO

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.