Canvi del sistema de contenidors i dels contenidors a la Zona Costanera

A la Zona Costanera es canvia el sistema de recollida de contenidors i els contenidors.

Fins ara, els contenidors tenien quatre rodes, ara no en tendran i la recollida passarà a ser de càrrega lateral. Aquest contenidors són més voluminós i la tapadora està tancada, fet que permetrà reduir la quantitat dels mateixos i, al mateix temps, ajudarà a donar una bona imatge.

En total, s’instal·laran 216 contenidors per a les diferents fraccions: rebuig, paper, vidre i envasos lleugers. El color del contenidor de rebuig passa de verd a gris per no crear confusió amb el contenidor de vidre.

La setmana vinent conviuran els dos sistemes junts. Els usuaris poden fer servir un o l’altre indistintament. Després començaran a retirar els contenidors antics.

Aquest és un dels canvis de sistema de recollida que va proposar el nou concessionari.

Volem recordar que l’Ajuntament de Sant Llorenç disposa d’un servei gratuït de recollida de trastos vells, de voluminosos. Només heu de telefonar al 900 10 44 98 i demanar cita i passaran gratuïtament a recollir els vostres trastos per davant ca vostra.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.