Franco, Fill Adoptiu de Sant Llorenç

Avui els mitjans de comunicació n’anaven plens. L’Ajuntament de Sineu ha descobert que el consistori nomenà Franco Fill Predilecte.  Joan Munar i Juanjo Bonnín, sineuers, es varen assabentar d’això gràcies a una acta del ple i ho van publicar a finals del mes passat a la revista local Díngola, coincidint amb el 80 aniversari de la concessió de la distinció.

Dilluns que ve el Ple revocarà la distinció.

El 26 de gener de 2016, la revista card.cat, a l’article titulat El temps passa, publicava aquest escrit:

El 26 de gener de l’any 1937, ara fa 79 anys, la Corporació municipal acordà nomenar Francisco Franco Bahamonde Fill Adoptiu de Sant Llorenç. Aquesta informació està extreta del llibre de Josep Cortès, Sant Llorenç des Cardassar. Cronologia 1236-2007.

Avui, 26 de gener de 2017, coincidint amb el 80è aniversari d’aquell nomenament, recordam a l’Ajuntament aquest fet i demanam que tots els grups polítics amb representació a la Sala aprovin, en el proper Ple, la derogació d’aquella distinció. Anirem darrera Sineu, però encara hi serem a temps.

4 pensaments a “Franco, Fill Adoptiu de Sant Llorenç

  1. Mira el cas que fa l’Ajuntament a aquest tema de les distincions (fills Il·lustre, Predilecte i Adoptiu), que la Cronologia es va publicar fa nou anys i encara estan a les mateixes, maldament els ho hàgim recordat diverses vegades. Es veu que hi ha coses que els piquen més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.