Sopar de la revista Card.cat a Sa Coma

Quan el director de la revista, Pau Quina, em va anunciar que enguany el sopar anual de la revista seria a Sa Coma, em vaig alegrar pensant que a la fi podria compartir taula i intercanvi d’opinions amb els editors majors de la revista, però el temporal de pluja i vent els va fer desistir de sortir del poble. També hagués pogut jo baixar a Sant Llorenç a la junta anual de la revista, però la meva mala salut m’impedeix conduir els vespres. DSCF6449Al sopar per part de la revista hi assistiren el propi director, Pau Quina, en Serafí Lliteres, i el nou editor carrioner en Joan Adrover, que no tenia el plaer de conèixer personalment. En quant a comarins i comarines presents hi assistiren un grapat de bons amics que des de fa anys han lluitat i segueixen lluitant bé sigui personalment o formant part de les diferents juntes directives de l’Associació de Veïns de sa Coma per aconseguir millores i serveis a la zona costanera, entre els presents com a seguidors de card.cat i veïns de sa Coma hi havia en Nicolau Bordal i la seva dona, però en Colau no es va poder escapar de les preguntes dels presents relacionades amb els seu càrrec polític com a component de l’equip de govern de l’ajuntament. L’estat actual de sa Coma i zona costanera segueix preocupant i sent un motiu de conversa entre els comarins i comarines, i les persones que hi tenen els seus negocis.DSCF6445
Pel que fa a la revista la majoria coincidirem en que card.cat ens ha donat la possibilitat de conèixer de primera mà el batec del poble i el dia a dia llorencí. A més de donar a conèixer una petita part de les activitats que es duen a terme a sa Coma i zona costanera, la revista és una petita finestra oberta al món, on els llorencins, comerins, i carrioners que viuen fora tenen la possibilitat de seguir l’actualitat del nostre terme i veure a traves de les fotografies les festes i celebracions dels seus amics i familiars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.