L’Ajuntament de Sant Llorenç insta a tots els particular a presentar els danys del temporal

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar insta en caràcter d’urgència a tots els particulars que els fenòmens meteorològics adversos d’aquestes dies els ha causat danys agraris, rústics, en infraestructures, en habitatges, etc. que presentin un pressupost estimatiu o una valoració econòmica i fotografies si en tenen a l’Ajuntament o a les delegacions de Son Carrió o de sa Coma per poder remetre totes les peticions a la Delegació de Govern del Consell de Mallorca.

L’Ajuntament recollirà totes les peticions fins 2 de febrer. Després les remetrà al Departament de Desenvolupament Local del Consell de Mallorca que està en converses per poder declarar les Illes Balears com a zona d’especial afectació per fenòmens meteorològics adversos.

img-20170122-wa0012

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.