Anti espoli fiscal

El col·lectiu Jubilats per Mallorca ens ha fet arribar aquest article:

ANTI ESPOLI FISCAL

És evident que els habitants de les Illes Balears hem anat perdent qualitat de vida de manera demostrada des de 1986 (i potser des de 1977, si filàssim prim), i que hem passat de tenir el PIB per habitant més alt de l’Estat, a estar en setena posició, abans de repartir inversions de l’Estat, i gairebé a la coa de tot, després d’haver repartit impostos.

És evident que aplicant les balances fiscals segons el mètode que es fa servir per a calcular-les entre els estats de la UE, entre els lands d’Alemanya, i entre els estats dels USA, patim un dèficit fiscal de caire colonial, ja que supera el 14% del PIB (els “comptes territorialitzats” que s’han inventat el ministre Montoro i companyia no són més que un engany per amagar l’escandalós dèficit fiscal que patim a les nostres Illes, segons “confessió” del propi Ángel de La Fuente, l’economista que els ha dirigit a la seva companya de facultat la Sra. Elisenda Paluzie). Ja és indigne que, després d’haver-ho denunciat i demanat moltes vegades sense aconseguir gairebé res de res, el Govern de les Illes Balears continuï demanant almoina al Govern d’Espanya.

És per això que ens proposam fer una campanya informativa sobre l’espoli fiscal que patim i les conseqüències que té sobre la salut, l’educació, els serveis públics, els parcs públics, la qualitat de vida en general, i les perspectives d’un futur sostenible, I convocar tota la població a fer accions amb l’exigència que cessi l’explotació colonialista que patim, I a estendre aquesta informació no només als residents, ans també als visitants I a les instàncies internacionals a les que es pugui arribar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.