L’Ajuntament executa el Pla de mobilitat per restringir el trànsit a la zona residencial de sa Coma

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar està executant el Pla de mobilitat de la zona costanera per restringir el trànsit rodat a la zona residencial de sa Coma i evitar així l’entrada de vehicles pesats, autobusos, autocars, camions, etc.

DSC_0670

Aquesta és una de les demandes que han fet arribat els veïnats de sa Coma a l’Ajuntament i que l’equip de govern ha decidit dur a terme després d’haver elaborar un exhaustiu planejament de mobilitat global.

Aquestes pla inclou una nova senyalització de la urbanització, la incorporació d’illetes d’obra a diferents accessos de la zona residencial -al carrer Romaní, Roses i Margalides- i també la construcció de passos per a vinents elevats. Amb aquestes actuacions, el Consistori pretén també reduir la velocitat d’accés a la zona residencial.

El carrer Baladres també s’han instal·lat passos per a vinents elevats. Un tram d’aquesta carrer se semipeatolitzarà per transformar-se passeig amb zona enjardinada i una gran zona lúdica de 5.000 metres quadrats. Abans de l’estiu s’executarà una petita primera fase. El carril bici actual també s’ampliarà i s’instal·laran pilons de seguretat.

Per altra banda, els veïnats del carrer Palmeres ja s’ha reunit amb el regidor de la zona costanera Colau Bordal per tal de presentar-li un proposta per millorar la zona comercial ampliant les voravies, per facilitat la circulació dels vianants a aquesta indret.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.