Comencen les visites guiades a l’exposició fotogràfica de l’Auditori sa Màniga

L’Associació Estel de Llevant participa a la visita comentada a l’exposició fotogràfica Ulls del Temps de l’Auditori sa Màniga.

El divendres 10 de març es van iniciar les visites guiades a l’exposició fotogràfica Ulls del Temps. El primer grup que s’animà a realitzar la visita comentada va ser l’Associació Estel de Llevant, qui quedà molt satisfeta de l’experiència.

L’Associació Estel de Llevant a la visita comentada a l’exposició fotogràfica Ulls del Temps

L’exposició “Ulls del temps” és un recull de fotografies de Tom Weedon i la seva filla, Cordelia. Es tracta de més de 140 fotografies en blanc i negre, que ens ofereixen el retrat de la Mallorca que el fotògraf anglès Tom Weedon i la seva filla, Cordelia, varen conèixer des de la seva arribada a Mallorca a mitjans dels anys 50. Actualment aquesta mostra de fotografies, moltes d’elles inèdites, constitueix un valuós document històric, artístic, cultural i humà de Mallorca i de la seva identitat com a poble.

Si voleu assistir a una visita comentada, telefonau al 971 587373 o enviau un correu electrònic a mvelasco@samaniga.es

L’entrada és totalment gratuïta.

L’Associació Estel de Llevant durant la visita comentada

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.