13 a 15

Consideracions prèvies que no convé oblidar:

Primera: ens toca viure en un entorn concret i en una època determinada que te unes determinades connotacions socials. Es a dir no hi ha res que no tengui una possible explicació ni que sorgeixi per generació espontània.

Segona: totes les postures humanes són igualment vàlides per a cada una de les persones que les viu. Un pot pensar, amb vehemència i seguretat, groc i un altre, amb la mateixa vehemència i seguretat, verd. I no passa res si es prioritza el respecte.
Tercera: No sempre tenim capacitat per entendre correctament els missatges comunicatius. Tant si provenen d’altres persones, com si en fem lectura sobre un paper.
Quart: Sempre s’actua en funció d’unes creences i/o d’uns interessos determinats que no sempre surten a llum. Vull dir que tothom fa el que considera que ha de fer.
Quarta: A l’hora de cercar possibles explicacions, sempre cal focalitzar els fets.

Però…

Si resultassin certs els missatges apareguts a la premsa, en relació als suports de part dels afiliats del PP de Sant Llorenç a l’hora de triar el seu líder, resultaria que 13 varen votar l’opció guanyadora i 15 es varen mostrar fidels a Bauzà.

S’ha de comptar, idò, que hi ha una part dels llorencins que és partidària de les maneres de Bauzà, llengua i TIL inclosos.

Un pensament a “13 a 15

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.