Missatges involuntaris/2

Tornem amb els missatges involuntaris…si mes no per prendre’n consciència. Guanyar a qualsevol cost?. Els qui treballen amb infants, tenen els coneixements tècnics necessaris?. Fins a quin punt s’hauria d’implicar la comunitat?Vet aquí una petita reflexió relativa al tema

Un pensament a “Missatges involuntaris/2

  1. En Guillem diu: Els mestres detecten fàcilment els infants futbolers que copien models prepotents, de la mateixa manera que detecten els canvis de temps, els fills de les famílies desestructurades, o aquell altres que es desenvolupen en un entorn de creativitat
    Jo dic que el ideal es que fos així,pero ho dubto,en general.
    De totes formes la cosa se va corregint,els al.lots q juguenn a futbol es respecten molt i també al arbrit,se saluden després del partit i molts d’entrenadors tenen el merit d’aixó;falta feina per fer,mes en els pares.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.