Més de Salvador Galmés

A poc a poc i gota a gota posam al lloc on toca el nostre cèlebre escriptor. Després d’una diada plena d’activitats relacionades amb Salvador Galmés, el seu nom continua expandint-se a  través del concurs escolar de Card.cat i la Llibreria Rotes Noves i ara també amb aquesta ruta literària per l’Infern que un servidor va fer amb els seus alumnes de Literatura Universal de l’Ies Porto Cristo. 

Va ser un molt bon dia (massa i tot) i després de llegir  i comentar a classe el relat El garriguer d’Infern (va donar per molt: el vocabulari que ja no s’usa i desconeixien, molt complicat per a la seva generació; els oficis de garriguer, oguer, masover, missatges… que ja no es veuen; la crueltat i la mala sort en la vida; la solitud; la dolentia; la fantasia….) partírem amb la bicicleta des de la Real (per cert ja hi ha guarda de camada les 24 hores del dia pel reality… quina por!) i férem 14 quilòmetres fins a tornar al poble fent aturada i lectura en els llocs més emblemàtics del relat: la possessió d’Infern, els barrancs de la zona, puig d’Alpare, Gorg de ses Planes… De tot plegat els alumnes en feren fotos i en faran un treball explicatiu que relacioni imatges i relat. Una diada completa, idò, de literatura i esport.

Aquí teniu l’enllaç a la web de l’Ies Porto Cristo per si en voleu veure les fotos:

enllaç 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.