La cançó de la setmana

Un dels grups indies per excel·lència, Radiohead, estan a punt de treure nou disc (o això diuen els rumors, res encara oficial). Per això cal celebrar aquesta seminotícia així com cal: recordant un dels seus grans èxits, Karma Police.

Vos deix també el videoclip oficial del tema, el qual a pesar de la seva aparent senzillesa aconsegueix una atmosfera molt inquietant i asfixiant . Pel que fa la música en el tema es poden descobrir  els trets més característics del grup,  marca de la casa: canvis de ritme, emoció i èpica en la veu de Tom Yorke; distorsions…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.