Gràcies, moltes gràcies, estimat.

Ahir vespre, des del Palau de la Música de Barcelona, Raimón deia adeu a la seva llarga vida de recitals. Sens dubte per a nosaltres, els qui conformàvem el nucli dur (vull dir de dedicació laboral) del Club Card, Raimón fa configurar-se com a icona de persona seriosa, compromesa, progressista, contundent. i capaç de retre homentage, mitjançant bellesa musical, als “seus” poetes.

L’altre dia de pagès (01/04/2017) en Pep Cortès en la seva recordança de “Flor de Card” en va fer singular ressò de l’entrevista que li varem fer a l’Hotel Perla de s’Illot, publicada en el mes de juny de 1974.

Vet aquí l’enllac a un dels seus recitals als Liceu i també una recordança de l’anècdota de la por.

(Imatge: Raimon i Annalisa Corti)

Aquest article s'ha catalogat com a Local per Guillem Pont representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.