La final de copa

El Barça conquista la seva tercera copa consecutiva (3-1).

Al seu darrer partit oficial  al Calderón, Barcelona-Alavés disputaven la final de copa. Partit que no deparà sorpreses; pentura la més grossa fou la poca gent a les grades. El demés el típic en aquests partits: pitada a l’himne, domini de  la possessió de la pilota de l’equip gros, al contraatac creació de perill del petit etc, etc.

Al primer temps es veieren els gols, el primer una genialitat de Messi;  a pilota aturada Theo.H feia un autèntic golàs que posava l’empat; llavors Neymar en una jugada col·lectiva del Barça en posició més que dubtosa feia el 2-1; abans d’arribar al descans, tornava aparèixer Messi per amb un altra genalitat deixar tot sol davant el porter a P.Alcácer per fer el 3-1 definitiu.

A la segona part només calia esperar que acabàs el matx perquè el Barça aixecàs el trofeu.

Breus:

Doumolin guanya el giro.

Es juga R.Garros

El Formentera puja a 2b, el Mallorca es complica la salvació, a Cardif dissabte es juga la final de la Champions

Les finals per pujar a Tercera són:

Petra-Serverense.

Santanyí-Eivissa.

Aquest article s'ha catalogat com a Futbol per Tolo Roig representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.