La final de Champions

El R.Madrid conquista la seva duodècima copa d’Europa derrotant  la Juventus (1-4).

S’enfrontaven dos grans equips a Cardiff sota fortes mesures de seguretat. La primera part fou pels italians, que dominaven la final però en una contra Cristiano avançava els blancs. Llavors Manjukic s’inventava una acrobàcia que acabava amb el gol de l’empat, resultat amb el qual s’enfilarien als vestidors.

El segon temps el Madrid comandat pel seu centre del camp (Casemiro ,Kross i Modric) i un gran Isco passà per damunt la Juve i Cardiff era madridista, només calia esperar que es desfés l’empat. Casemiro amb una mica de sort amb un xut fort i llunyà avançava els madridistes. Després tornava marcar Cr7. Cuadrado, que no feia molt que havia entrat, era expulsat i amb ple èxtasis blanc (morat) el mallorquí M.Asensio tancava la golejada que coronava el Madrid com a rei d’Europa.

Breus:

La selecció ja està concentrada.

El Mallorca a falta d’una jornada descendeix a Segona b.

Els equips aprofiten les vacances d’estiu per fer fitxatges, renovacions, etc….

Aquest article s'ha catalogat com a Futbol per Tolo Roig representant null. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç.

Un pensament a “La final de Champions

  1. Ja t’imagín amb sa bava que te queia mentre escrivies això… al·lot pucer! Bé, enhorabona que vau guanyar bé sense emperons.

    PD: si mateix ja que xerraves de s’expulsió d’en Cuadrado te podries haver fet ressò de sa gran exhibició de teatre d’en Sergio Ramos en aquesta jugada. Se veu que de teatre des bo no només n’hi ha a Barcelona ji ji ji

    VN:F [1.9.22_1171]
    Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.