Què en trobau?

Potser entre tots hauríem de fer una reflexió… perquè si no pinta que les mamelles de la vaca sagrada s’arribaran a gastar més tard o més d’hora i després sí que  ho lamentarem. Almanco això pareix que està a punt de passar si feim cas a la premsa d’aquestes setmanes:

Per rematar gent tan divergent i oposada com polítics, hotelers i ecologistes coincideixen, la qual cosa és preocupant: “El model és insostenible“.

Potser no estigui tan lluny un futur en què els mallorquins haguem de fugir els mesos de juliol i agost per no haver de sofrir aquest pressió si no reaccionam. Així que polítics, hotelers, amos d’agroturismes, llogaters de pisos turístics, llogaters d’habitacions i ciutadans en general. a pesar que sigui tot plegat molt golós, hauríem de fer un pensament. Vosaltres què en trobau?

6 pensaments a “Què en trobau?

  1. No és tant la quantitat de gent que vé (que també), com la capacitat que tenim per assumir-la. Alguns parlaven de controlar el turisme quan estaven a l’oposició i ara que governen, tot i que el conseller és “dels seus”, ni tan sols n’han sol·licitat les competències, que cal recordar que té l’estat , i es dediquen a continuar criticant a TOTS els hotelers (aquest TOTS és importantíssim).

  2. Ports i aeroports. Ports en tenim alguns, però no cap dels més importants, l’aeroport de Son Sant Joan és competència TOTAL de l’empresa estatal AENA. Per proposar una altra cosa, tampoc s’ha exigit que els cotxes de lloguer que operen aquí hagin de pagar l’impost de circulació aquí. Ni això.

  3. Des de fa molts anys, des del PSM i ara MÉS hem i seguim fent propostes reclaman a l’Estat aquestes i moltes altres competències, sí que hem de reconèixer que amb pocs resultats, ens agradi més o manco, vivim dins una Espanya que no ens fa massa cas

  4. Antoni, sense cap gana de entrar en una discussió, els partits de l’actual govern no han mogut ni un sol dit per reclamar cap d’aquestes competències, ni tampoc per exemple la continuació del ferrocarril de Llevant, o la més que imprescindible línia fins a Son Sant Joan.

  5. Com dius, aquesta és una discussió que no ens dur enlloc, te diria q estas molt mal informat, sobre tot de les iniciatives que duim a terme per reclamar a l’Estat totes aquestes coses que dius que no feim.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.