Entranyable retrobament

50 anys després (que es diu aviat) Miquel “Fornés” i Tomeu “Xerafí” es retrobaren al poble de Sant Llorenç. Entremig, una postguerra, la transició i l’arribada de la democràcia. Però la casualitat va voler que els dos vells amics es retrobassin. Però coneguem un poc millor la història.

Amics des de la infància, la guerra i el Franquisme separà en Miquel i en Tomeu. Mentre en Miquel veia com el seu pare era perseguit com a republicà i amb el temps acabà casat amb una francesa, abandonant el seu poble natal; en Tomeu continuà aquí fins a fer carrera militar (dos camins, idò, totalment oposats).

Casualitats de la vida, aquests dies en Miquel estiueja per sa Coma i anà a cercar un cotxe de  lloguer a una tenda on curiosament treballen familiars d’en Tomeu. Xerrant, xerrant arribaren a descobrir que aquell home era bon amic de son pare que feia 50 anys que no veia.

Ben aviat acordaren una reunió entre el dos homes que es va produir ahir. Un entranyable retrobament que supera tot tipus d’entrebancs (geogràfics, temporals i ideològics). Us deixam unes imatges de la bella estampa:

Un pensament a “Entranyable retrobament

  1. E en Miguel ma agradaria tornarlo veúre, ya que fa molts danys que no le vist. En en Tomeu el veix sovint ya que son familia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.