La cançó de la setmana

Corren mal temps per les relacions ente musulmans  i cristians (o occidentals fins i tot diria jo). Per això no està de més avui, dins aquesta secció de col·laboracions i adaptacions, posar aquest tema de l’argelí Rachid Taha (del qual ja us en vaig xerrar) versionant els anglesos  The Clash (també posats aquí).

I no versiona precismanet un tema qualsevol sinó Rock the Kasbah, tota una proclamació dels Clash en contra de la prohibició del rock a Iran als anys 80  a través del qual cridaven a la llibertat i la revolució. L’algerí Rachid Taha en va agafar el testimoni i en va fer la seva propia versió. Per sort la música sí que junta cultures i maneres de pensar diferents.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.