En resposta a l’article d’en Pere Pol “Canvis circulatoris a Sa Coma”

A la darrera taula rodona de Sa Coma es va parlar d’aquest afer que vostè esmenta. S’anuncià que hi havia un pla de mobilitat previst per d’aquí a 5 anys. La qüestió és que com massa sovint passa amb aquest equip de govern primer es fa el bunyol i després s’ha d’apedaçar, i una cosa apedaçada a més de fer nosa és lletja.

Tanmateix hi havia una solució per fer minvar (no es pot arreglar, el mal ja està fet) el trànsit a la zona urbanitzada del carrer Mare Selva.

Aquesta “solució” ( la pots escoltar al vídeo adjunt) era la de fer el tros de carrer Mare Selva situat entre la rotonda del carrer de Son Moro i l’altra rotonda que es troba situada a la meitat del mateix carrer Mare Selva d’una sola direcció, eixamplant a més les voreres per estrenyer així el pas dels vehicles i no fessin tanta via.

A la mateixa taula rodona la vaig proposar i em digueren que aquesta “solució” estava al pla de mobilitat. Però resulta que com he dit està previst per d’aquí a 5 anys (ara 4), quan aquesta “solució” es podria aplicar ara mateix, quina casualitat, potser ho posen perquè els voteu a les properes eleccions, no ho creus?

5 pensaments a “En resposta a l’article d’en Pere Pol “Canvis circulatoris a Sa Coma”


 1. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Sempre es el mateix. Quan arriben les eleccions tot son promeses buides.

  Jo tinc clar quins no votaré i si cal fare vot nul en desacord amb els representants actuals.

  Dema mateix hi ha ple i aprovaran ves a saber qué relacionat amb els carrers garrober, teixos i eucaliptus. Encara no he aconseguit esbrinar amb certesa quin altra disbarat volen aprovar i com que al ple no estan obligats a explicar-ho si no ho demana l’oposicio….

  Tot plegat una presa de pel. Es nota que no hi viuen a la zona i els importa ben poc el caos circulatori, la nula recollida dels fems… pero pels impostos si que ens tenen en compte!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 2. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Serafi quanta rao tens…aqui nomes es veu una total improvisació…jo sere valent i dire lo que tothom pensa….ja està be d’afavorir sempre els mateixos hotelers….fotem als veinats per un hotel…s’ha de dir en veu alta VERGONYA senyor batle… VERGONYA…sempre igual

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 3. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  Avui al plenari ,se ha intentat una altra maniobra , fer uns canvis per ,suposadement ,afavori el mateix de sempra, nomes que se ha dexat a damunt sa taula per una correcta maniobra de s’oposicio , pero nomes se ha retresat fins un proper plenari.
  Que estan de be ses NNSS, axi es pot fer anar s’aigua alla on un vol.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 4. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  ESPEREMOS QUE EL PROBLEMA CIRCULATORIO SE SOLUCIONE POR UN BIEN COMÚN…..RESIDENTES ME REFIERO

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

 5. Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /homepages/43/d867756014/htdocs/clickandbuilds/cardPuntCat/wp-content/plugins/gd-star-rating/code/blg/frontend.php on line 574

  fa 4 legislatures que el batle va prometre un pla urbanistic……seguim amb les normes del 94….i no ho feran….aixi via plenari urbanisme a la carta

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.