L’Associació de Veïnats de Son Carrió creix

Cada dia són més els veïnats de Son  Carrió que fan part de l’Associació que un grup de carrioners hem constituït.  Així, dia 29 de juny, varem fer entrega dels carnets als socis que ens vàrem reunir a Ca n’Apol·lònia per celebrar la Primera Assamblea Ordinària.

A la trobada varen quedar aprovats per unanimitat el balanç de comptes i els projectes que la Junta Directiva va presentar. Tot un calendari previst d’activitats pels socis, i d’altres obertes als que encara no ho sou.  Com les que preparam pel programa de festes de Sant Miquel del setembre.

 

L’Associació de Veïnats de Son Carrió desitja que passeu  un bon estiu!

Lliurament del carnet a la sòcia número 1, Mònica Font.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.