Las cançó de la setmana

Avui vos present una bacanal d’artistes (amics) cantant un tema del gran Albert Pla, Insolación.

Si juntau Robe Iniesta (d’Extremoduro), Manolo Kabezabolo, Fermín Mugurza (exKortatu i exNegu Gorriak) i el mateix Albert Pla a dalt d’un escenari passen coses com aquesta: Insolación  cantada en directe a 4 veus amb catarsi del públic assegurada.

De la cançó, us deix la lletra perquè veieu que darrere l’humor d’Albert Pla sovint s’amaga una intel·ligent crítica social, en aquest cas a l’apatia de tota una generació que davant un munt d’injustícies no mou ni un dit i prefereixen “prendre el sol”. Una anticipació (recordeu que la cançó és del 1997) del que ha acabat passant?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.