L’Ajuntament de Sant Llorenç destina 40.000 euros a subvencionar els esportistes del municipi

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha convocat avui dematí concedir 40.000 en subvencions a esportistes individuals, independentment de si practiquen un esport col·lectiu o individual, i a entitat i clubs esportius per a l’any 2017. En total, l’administració local destinarà un màxim 10.000 euros a subvencions a esportistes individuals i 30.000 euros a clubs, associacions i entitats esportives.

La regidora d’Esports i primera tinent de batle, Antonia Bauzá, explica que es podran beneficar de les subvencions els esportistes individuals que acreditin residència a Sant Llorenç des Cardassar i que puguin acreditar una projecció de futur certificada per la Federació esportiva corresponent o que tinguin un currículum esportiu destacat a nivell autonòmic, nacional o internacional. I en el cas dels clubs, associacions i entitats esportives, aquelles que estiguin legalment constituïdes i reconegudes i que a més a més figurin inscrites en el Registre Municipal d’Associacions del municipi. Això no obstant, quederan exclosos expressament d’aquesta convocatòria a les Societats Anònimes Esportives, i els clubs que participin en lligues professionals.

“L’objecte d’aquestes subvencions és promoure i facilitar l’accés a l’esport i a la seva pràctica col·lectiva pels esportistes del nostre municipi”, assenyala Bauzá.

Les despeses que es subvencionaran són les realitzades entre l’1 de gener i el 30 de novembre. L’import de la despeses subvencionades no pot ser superior al valor de mercat. L’Ajuntament subvencionarà roba esportiva específica necessària per al desenvolupament de l’esport; material esportiu fungible específic necessari per al desenvolupament de l’activitat esportiva; despeses federatives, derivades de la contractació d’assegurances o de gestories en temes fiscals o laborals; preus públics per d’utilització d’instal·lacions esportives públiques; serveis sanitaris i de recuperació o rehabilitació; despeses derivades de desplaçaments o viatges de l’esportista i altres despeses de serveis o de material fungible lligades o necessàries per al desenvolupament de a seva activitat ordinària.

El termini per presentar les sol•licituds acabarà el dia 30 de novembre. El procediment per concedir la subvenció serà mitjançant concurrència competitiva de totes les sol•licituds que compleixin els requisits exigits.

La subvenció concedida serà un import cert, en funció dels punts obtingut d’acord amb el que estableix aquesta base desena. Un cop puntuades totes les sol•licituds i en funció de la puntuació obtinguda es concedirà la subvenció amb un límit mínim de 100 € i un límit màxim de 1.000 € en el cas dels esportistes individuals i un mínim de 300 € per associació o entitat, incrementant-se aquest import en 2 euros per cada soci adscrit a l’entitat. La quantitat màxima a percebre entre totes les sol·licituds presentades és de 4.000 € per associacions, en cas d’excedir-se aquets import la quantia rebuda per cada sol·licitant es reduirà proporcionalment. En els clubs i entitats, l’import màxim subvencionat no podrà excedir del 70% de les despeses justificades.

Les bases de la convocatòria estan consensuades amb el Consell Municipal d’Esports.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.