Prolongació i dotació de serveis dels carrers Sol, Torre i Femenies

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar connectarà els carrers Sol i Torre amb el carrer Femenies i els dotarà de serveis per acabar aquesta urbanització de Sant Llorenç. Avui s’ha aprovat aquesta actuació en Junta de Govern.

Per connectar d’aquests carrers que ara acaben en un cul de sac i aconseguir així millorar la circulació viària, l’Ajuntament va subscriure un conveni el mes de març amb els propietaris dels terrenys per on es farà la continuació del carrer del Molí d’en Bou.

El projecte també preveu la dotació de serveis en les parcel·les que es connectaran. Per això es demolirà el paviment i les voreres en certs trams dels carrers, així com del tancament existent, i es dotarà de serveis tant pel que fa a la xarxa d’aigua potable i clavegueram, també es farà la canalització de les xarxes de telefonia i la dotació de la xarxa de baixa tensió i de l’enllumenat públic.

Aquest projecte té un pressupost de 74.113 euros. Les obres tenen un termini d’execució de tres mesos des de la data de replanteig. D’aquesta manera es contribuirà a la descongestió del carrer Sol que està saturat pels vehicles dels mateixos propietaris de l’edifici plurifamiliar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.