Activitats del Casal de la Pau-S’altra Senalla de Manacor

Us feim arribar la informació de totes les activitats que hem organitzat aquest desembre per recordar la importància que tenen les nostres compres sobre altres persones d’arreu del món.
Us convidam a participar dels actes i a consumir amb criteri. Si triau comerç just, per cada 10 euros de compra podreu participar en el sorteig d’una de les 7 cistelles de productes de comerç just valorades en 100 euros cada una (Vàlid fins a dia 30 de desembre, a les 12 h, data en que realitzarem el sorteig)

Agafau l’agenda i anotau! (I feis-ne difusió, si voleu)
Dissabte 9 de desembre. Celebram el Dia del Drets Humans amb el contacontes de  Víctor Uwagba. Música, dansa i contes africans plens de valors que ens faran veure com el comerç just respecta els drets humans a tot el món. A més, convidam a xocolata! A les 11 h, al pati de la Torre del Palau.
 
Dissabte 16 de desembre. La nutricionista Maria Antònia Puigròs impartirà un taller pràctic d’elaboració de galetes nadalenques amb espècies i ens parlarà de les seves propietats. Emprarem espècies i productes de comerç just, és clar! Taller per a pares i fills, a les 11 h. Inscripció imprescindible! (971559378) Preu: 2 euros per família. Heu de dur motlles de galetes i una llauna per enfornar-les a ca vostra. Serà a la botiga de S’Altra Senalla (C. Bosch, 12)
 
Dissabte 30 de desembre, a les 11 h. Visita i parlament del Gran Patge de les Majestats Els Reis d’Orient. Els Reis tenen molts patges, però aquest és el que sap millor com funciona això dels desitjos per Nadal i els regals que demanam…en haver-lo escoltat, tots els infants i grans podran escriure la seva carta i tastar les galetes i xocolata de comerç just.
 
Del 23 de desembre al 5 de gener. Exposició dels dibuixos escolars “20 anys de comerç just a Manacor”. A la Torre del Palau. Horari: dimarts, dijous i dissabte d’11 a 13 h, dimecres i divendres de 17.30 a 19.30 h. A la Torre del Palau.
(La fotografia que acompanya la notícia és de Cent per Cent)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.