Antònia Bauçà “Fil”, nova gerent del Reial Mallorca

Avui, a primera hora del matí, ha sortit en roda de premsa el mànager del Reial Mallorca, Maeta Molango, per donar la la gran notícia: la llorencina Antònia Bauçà, més coneguda com na «Fil», ha estat nomenada nova gerent del club mallorquinista.

Maeta ha destacat que la fitxa «per la seva gran professionalitat i capacitat de lideratge». «Una dona que ha estat capaç de sanejar les arques d’un ajuntament com el llorencí es mereix una oportunitat en aquest club. En tenc grans referències i no tenc cap dubte que triomfarà en el món del futbol». Recordem que no és un món que sigui desconegut a la bona de n’Antònia. No cal oblidar que duu l’àrea esportiva de Sant Llorenç amb un vincle directe amb el club Cardassar, el qual a les seves mans està vivint una etapa daurada.

Ràpidament la notícia s’ha escampat pel nostre poble i, de fet, a l’Ajuntament ja s’han donat les primeres reaccions. El batle, Mateu Puigròs, xerrava així de clar: «És una pena, perdem una peça fonamental, però en el fons estic content per ella. És un ascens professional». Mateu també va recordar la seva vàlua: «Molts creien que l’havia fitxada per donar un poc de color rosset a la Sala i res més lluny de la realitat. Era la meva substituta ideal».

Fins i tot el principal partit de l’opisició, el PP, s’ha desfet en elogis cap a la seva persona. La seva líder, Manuela Meseguer, ho expressava així: «És bona nina, sí». Davant tan breu resposta, el periodista hi insistí un poc més i na Manuela ja no es va resistir: «És vera que és apte, capaç, i estic contenta que la vida professional li hagi somrigut d’aquesta manera. Senzillament es va equivocar de color polític. Amb els colors es veu que no té bon gust, què hi farem?».

Des dels Malalts, grup amb els quals estava molt lligat per la seva regidoria d’Esports, també la recorden positivament. «Era una regidora entregada a la causa» ens diu un dels seus portaveus, Jordi Minero, «encara record com va córrer aquella mítica cursa dels Malalts: tot esforç, suor… fins al final. Ėlite però élitel». Jordi, per corroborar, aquestes afirmacions ens ha cedit aquesta imatge que així ho demostra:

“Se veu que ja tenia aspiracions de regidoria esportiva» bromeja en Jordi, el qual per acomiadar-se ha dedicat aquestes paraules emotives a la futura gerent mallorquinista:

També a casa de l’afortunada les reaccions no s’han estorbat. Si bé ni el pare ni la marem han volgut fer cap declaració oficial, des de fora de la casa se’ls sentia cantar repetidament : «Esta hija es cojonuda! Como esta hija no hay ninguna!» mentre ressonaven taps de botelles, brindis i més d’algun coet. De fet, la mare, a través del whatsapp ha emplaçat a tot el poble a passar per ca seva a brindar amb cava aquesta bona notícia. Segons resa la nota «bastarà es presenti el dni llorencí i si, a més, es mostra el carnet del GISC, amb el cava entrarà un tros de motle casolà fet per mi».

Antònia Fil, just després de la presentació de Maeta Molango, també ha sortit en roda de premsa i ha expressat «el seu agraïment a Maeta per la confiança dipositada». Igualment ha donat les gràcies a la gent de la Sala «per la bona experiència viscuda aquesta anys» i a l’oposició «per no ficar-se excessivament amb ella». «A partir d’ara toca reestructurar el club per recuperar-lo. Tenc armes infal·libles que he usat en altres camps professionals i han funcionat, així que ara es tracta d’aplicar-les aquí. Ja us puc avançar que limitaré bastant la calefacció del club, ja que du una despesa innecessària i tampoc fa tant de fred; llevaré el mercadet clàssic del Mallorca, per antiquat, i posaré un Gran Market Mallorqueta Club; ampliaré la ruta Marga Fullana fins a Son Moix, perquè els llorencins hi tenguin millor accés; i canviaré els Supporters pels Granots & Sopes com a animació oficial del camp, així es catalanitzarà un poc… I això només és el principi.»

N’Antònia ho té clar, pareix. Miam si ara els resultats l’acompanyen i aconsegueix situar el Mallorca al lloc on es mereix

N’Antònia posa somrient durant la roda de premsa

Un pensament a “Antònia Bauçà “Fil”, nova gerent del Reial Mallorca

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.