Sabíeu que… (Santoral)

Avui es celebra la festivitat dels Sants Innocents. Aquest dia es commemora el fet que el rei Herodes fes matar tots els infants menors de dos anys per desfer-se de Jesús, que havia estat anunciat pels profetes com a rei d’Israel.

Aquest dia és costum que els diaris publiquin alguna notícia falsa que, a vegades, deixa estorats els lectors. També era costum penjar un ninot retallat de paper a l’esquena d’algú i després fer-ne befa.

A Menorca no celebren aquesta festivitat burleta el 28 de desembre sinó que ho fan el dia 1 d’abril i li diuen el dia d’enganar. Aquesta diferència ve donada pels anys que Menorca va estar sotmesa als anglesos.

Un pensament a “Sabíeu que… (Santoral)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.