La carrionera Bel Fullana, guanyadora del Ciutat de Palma d’arts visuals

Orgull, això és el que pot sentir el poble de Son Carrió de la seva gran pintora Bel Fullana. I és que ahir va obtenir ni més ni manco que el prestigiós premi Ciutat de Palma d’arts visuals amb la seva obra Marquinhas (en referència a un bronzejat brasiler radical).

La pintora carrionera es va mostrar molt emocionada durant la gala i va confessar sentir-se “molt feliç” de ser reconeguda amb el premi, després d’haver-s’hi presentat en nombroses ocasions.  Valora també el reconeixement  i també el fet que, amb motiu d’aquest premi, l’any que ve el Casal Solleric organitzarà una mostra de la seva obra.

Imatges cedides per l’Ajuntament de Palma

Enhorabona Bel!

PD: Si voleu repassar l’entrevista que li vam fer en aquesta mateixa revista no fa gaire, aquí en teniu l’enllaç: Bel Fullana.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.