Els Al·lots de Llevant aixecaren tres castells de gamma alta de set a les Fires i Festes de Manacor

Aquest passat dissabte, dia 26 de maig, els Al·lots de Llevant varen aportar el seu granet d’arena a les Fires i Festes manacorines i ho feren, com no podia ser d’altra manera, amb les seves construccions humanes.
Abans d’arribar a sa Bassa, els castellers feren una aturada a l’Ajuntament, on feren dos pilars de quatre, un dels quals va caminar fins al balcó, on l’enxaneta fou recollida per les autoritats.
Després, i ja a plaça, els castellers aixecaren i estrenaren enguany tres castells de la gamma alta de set. En primera ronda completaren un lluitat i treballat cinc de set. En segona ronda, i després d’un intent desmuntat, completaren el dos de set, el castell més difícil de la jornada i que comptava amb diverses estrenes. Acabaren les rondes de castells amb un quatre de set amb agulla. A la ronda de pilars varen fer un vano de cinc, és a dir, un pilar de cinc amb un pilar de quatre a cada banda.
En definitiva, gran actuació dels Al·lots de Llevant en una plaça de sa Bassa amb molt de públic i ambient, que va recolzar l’esforç i la gran actuació dels castellers fruit del treball col·lectiu i la dedicació i constància de tots i cada un dels seus components.
La més cordial felicitació a tots els components de la colla castellera Al·lots de Llevant per la gran actuació de las Fires i Festes i l’excel·lent temporada que estan fent aquest any.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.