No sanciona l’equip de govern de Sant Llorenç la venda il·legal?

Fa dos dies era notícia que l’ajuntament de Son Servera, mitjançant la seva Policia Local, confiscava una cinquantena de productes falsificats durant els registres habituals a les parades del mercat setmanal de Cala Millor, que se celebra cada dilluns. Sí, els mateixos articles que podeu trobar dia rere dia a la zona llorencina del mateix nucli costaner, o a Sa Coma o a S’Illot, a on aquests venedors de falsificacions venen amb tota impunitat i a la vista de tothom aquest material il·legal de forma il·legal.

Imatge de la notícia extreta del diari Última Hora

“El regidor de Comerç i Mercats, Francesc Riera ha volgut recordar el suport que es dóna a la Policia Local per a muntar operatius contra la venda il·legal, ja que actes com aquests “només perjudiquen els nostres comerciants, i des del consistori els donem suport i lluitem contra un tipus de comerç injust com aquest” diu l’ajuntament de Son Servera a una nota de premsa, que no veurem pas que enviï l’ajuntament de Sant Llorenç . No es pot ser més clar, aquest comerç perjudica els nostres comerciants, que cal recordar que paguen uns imposts i unes llicències sovint exagerades per poder exercir la venda i pobres d’ells que s’oblidin de pagar-ho, mentre aquests altres fan el que volen sense haver de passar comptes amb l’administració.

Per què l’equip de govern de Sant Llorenç no sanciona aquesta activitat fraudulenta i que ens perjudica a tots, inclosos a aquests venedors ambulants il·legals? Per què es tolera aquesta activitat al municipi llorencí i a la resta de municipis no, si més no d’una forma tan explicita?

 

4 pensaments a “No sanciona l’equip de govern de Sant Llorenç la venda il·legal?

 1. Policia Local Sant Llorenç des Cardassar
  27 de julio a las 13:21 ·
  MÉS INTERVENCIONS PER VENDA AMBULANT
  Ahir horabaixa, agents de la policia local de l’Ajuntament de Sant Llorenç varen realitzar una nova intervenció contra la venda ambulant. Entre els objectes es troben bolsos, joguines i rellotges.
  Des del començament de la temporada d’estiu, ja s’han realitzat unes 75 actuacions contra la venda ambulant en el nostre municipi.
  La imagen puede contener: calzado

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.