Torrentada: Complexitat

Després de la desgràcia, i en el millor dels casos després de l’ensurt i del fang, mentre encara cueja l’engorrosa etapa dels papers. Quan passat el mes, la majoria dels afectats treballen en la reposició de cases, mobiliari i vehicles. Quan encara brollen, d’aquí i d’allà actes diversos de solidaritat. I ja iniciades les tasques de reposició de vies públiques i neteja de torrents… apareix el núvol de la complexitat.
Una feinada immensa, inesperada i complexe.
Una complexitat derivada del broll enxarxat d’informacions que arriba a cada una de les persones que encara no ha pogut pair l’abast emocional del desastre. Amb càbales, retrets i suposicions sobre el que passà i les seves motivacions i circumstàncies.

De capet tothom té el seu, diu l’adagi. Cert és que tots pensam i sentim. I a vegades es manifesten opinions diverses, algunes vegades des del desconeixement i la desconfiança.
Vet aquí algunes fonts d’informació:
Canal d’informació oficial de l’Ajuntament:
Obres torrents
Ajudes del Govern 

Algunes veus també assenyalen que falta explicar algunes de les coses que passaren el dia 9. fonamentalament referides a la coordinació dels diversos actors implicats en l’emergècia.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.