Conferència de Fanny Tur i Festa de Cap d’Any amb Tomeu Matamalas

Conferència de Fanny Tur en el pròxim Dilluns de l’Obra i Festa de Cap d’Any amb Tomeu Matamalas per dir adeu al 2018

La Delegació de Manacor de l’Obra Cultural Balear convida el públic manacorí (i tothom qui hi estigui interessat) a assistir a la conferència “Dones i memòria democràtica”, a càrrec de la historiadora i també consellera de Cultura, Participació i Esports, Francesca Tur.

L’objectiu és divulgar i analitzar el paper que han tingut les dones en l’assoliment de la democràcia. Una trajectòria sens dubte activa i compromesa, però massa sovint invisible i injustament silenciada, que Na Fanny pretén reivindicar en aquesta conferència.

La xerrada, emmarcada dins els Dilluns de l’Obra, tendrà lloc al bar Xarop (plaça de Ramon Llull, 18), dia 17 de desembre, a les 20.00 h.

Na Francesca Tur Riera (Sant Miquel de Balansat, 1961) és llicenciada en filosofia i lletres, secció de geografia i història, per la Universitat de Còrdova (UCO) l’any 1985. L’any 1987 accedí per oposició a la plaça de tècnica arxivera-bibliotecària de l’Ajuntament d’Eivissa. D’ençà del mes d’abril del 2017 exerceix el càrrec de consellera de Cultura, Participació i Esports del Govern de les Illes Balears.

Així mateix, dimecres, dia 19 de desembre, a les 20.00 h, l’OCB Manacor celebrarà al Xarop mateix la ja tradicional Festa de Cap d’Any amb l’actuació musical del cantant manacorí Tomeu Matamalas.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.