“En Mateu l’únic que ha fet aquests anys és una empresa de col·locació a l’ajuntament”

Badant, badant ja hem arribat a la nostra penúltima entrevista electoral. Aquesta vegada toca la candidata del PP, na Manuela Meseguer. 

1. Per què t’hauríem de votar?

Crec que m’haurien  de votar perquè és necessari un canvi de gestió en el municipi, i cada vegada que anomeni Sant Llorenç em refereixo a tot el municipi, inclosa la zona costanera.

2. I si te contesten… “fa massa temps que hi ets”. Què diries?

Que tenen raó, que fa massa anys, però el que governa fa més temps i jo no he governat mai.

3. Ja sé que teniu moltes propostes però avança-me’n tres de prioritàries que sí o sí fareu (i alerta que Internet té memòria):

Creació d’un comitè per a la creació de protocols d’emergència per al municipi amb implicació del Govern autonòmic, central i Consell de Mallorca; creació del centre de Salut; i ampliar el centre de dia amb residència per a Mallorca.

4. Entre les cares noves que presenta el partit… qui destacaries a la teva llista com a “novetat política” que pot aportar qualque cosa diferent?

El meu grup aporta experiència, joventut, energia i ganes d’implicar-se en la societat i sobretot que ja comencen els joves a prendre consciència que la política no és incompatible amb la gestió del municipi.

5. Sou un partit en base a Palma i a Madrid. Depeneu del que vos diguin des
d’allà?

El meu grup sempre ha tingut llibertat de vot.

6. Amb quin partit dels que es presenten sou més afins ideològicament i de “manera de fer”?

Jo, pel coneixement que tinc dels anys que estic en política municipal, més que de partits i ideologia parlaria de persones, i desconec les seves ideologies, i puc dir que la majoria de vegades han pres moltíssimes decisions que no corresponen a la ideologia a la qual el nom dels seus partits indica.

7. Posem-nos realistes. A quants de regidors aspirau?

A la majoria.

8. Fes una crítica (allò bo i dolent) de l’equip de govern actual.

Que ells continuen endavant, o sigui com si haguessin fet res i en 25 anys que du en Mateu Puigròs de batle l’únic que ha fet és una xarxa de servilisme de gent que li deu molts de favors i una empresa de col·locació a l’ajuntament, sempre per a tenir més vots. El poble realment li interessa ben poc, el que fa és gesió no política.

9. Ara fes el mateix del paper de l’oposició.

És que nosaltres  hem estat l’única oposició i no penso criticar el que de manera incondicional els tres (referint-se als regidors del PP) hem treballat per i per a millorar el municipi i tot i així generalment ens donen canya a nosaltres perquè amb la majoria fan el que volen i no es pot fer més. Només aspiro que en algun moment els polítics / es adquireixin educació democràtica i aprenguin a respectar la decisió dels votants i encara que pactin amb algú que té mínima representació, també respectin els que es queden fora perquè som la segona força més representativa.

10. A part dels plens (buits la majoria de vegades) de quina altra manera intentareu apropar la política a la gent? O senzillament fareu igual?

Mai faríem igual, penso en com sempre he fet, estar a prop de la gent i que es pugui comprovar que l’ajuntament és la casa del poble.

11. El teu partit guarda alguna proposta important per a Son Carrió i zona costanera?

El meu grup té la convicció que el poble de Sant Llorenç té diferents nuclis de població i estem aquí per resoldre els problemes i s’actuarà on sigui necessari.

12. Què exigireu per pactar amb algú? 

Nosaltres només demanam als altres que  vulguin treballar per i per al municipi.

13. Vos afegiríeu a l’actual equip de govern?

Jo, com que partesc de la base que vull treballar per i per al municipi,  si me deixassin treballar me juntaria amb qui fos, fins i tot en el seu equip.

14. Podem, Vox, Ciutadans… són partits nous que encara no han arribat al poble.
Veuríeu en bons ulls la seva aparició per “salut democràtica” o preferiu
continuar la “vella guàrdia”?

Em sembla fantàstic que hi hagi gent que vulgui ajudar les persones del municipi i com més siguem, millor.

15. Vendreu a les dues Taules Rodones de Card.cat? Què trobau d’aquesta iniciativa de la revista? Alguna suggerència?

Espero poder assistir-hi, la iniciativa em sembla bona.

16. Si voleu afegir res més…

Vull afegir que la nostra prioritat per al municipi és treballar dur per rehabilitar el municipi després de la catàstrofe de la torrentada, recordant els morts / es, implicant tots els organismes i sense discriminació ni amiguismes i afegeixo que el nostre grup no ha estat mai ni serà dels de “O ESTÀS AMB MI O EN CONTRA  MEVA”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.