Puntualitzacions de “Junts per Sant Llorenç”

Junts per Sant Llorenç volem rebutjar frontalment la convocatòria d’ahir a l’Espai 36 a la que es convidava a un reunió pels afectats de la torrentada i, a la que quan vàrem saber que l’organitzador n’era un partit polític, ens provocà un rebuig immens i evidentment no hi vàrem assistir. Voler treure vots de les desgràcies de la gent és una línia vermella que mai ningú hauria de trepitjar i pensam que en aquest cas s’ha sobrepassat aquest límit i s’ha fet no tan sols per la reunió en sí, sinó també per les formes com es va convocar a la gent (amb un full a on no hi constava cap detall de l’entitat convocant). Editat: segons ens ha explicat ella mateixa sembla que finalment va ser un malentès entre la persona convocant (Natàlia) i la persona que va sol·licitar la sala per a la reunió (Manuela). En aquest cas, si na Natàlia ho feia a nivell personal, pensam que en té tot el dret del món, tot i que potser convocar-ho en època electoral pugui ser, des del nostre punt de vista, una imprudència.

 

El full, sense senyes de l’origen del convocant, que anunciava la reunió

Dit això, tampoc ens sembla bé que l’ajuntament anunciï futurs projectes durant el periode electoral, fet que roça la legalitat i és èticament reprobable.

Per altra banda i donant resposta als comentaris que fa l’usuari “Pedro” a la nostra darrera publicació volem fer esment de tres coses:

1- El nostre programa és equilibrat i consensuat, a més és possibilista, no proposam res del que no disposin municipis amb un pressupost i una població molt inferiors a la del nostre municipi.

2- A Sant Llorenç hi ha una manca i un desinterès flagrant per part de l’equip de govern pel que fa a  l’esport, entenent l’esport des de aquella persona que va a caminar una estona cada dia o quan pot fins als esportistes d’elit. És cert que s’han de fer qualcunes instal·lacions noves i acabar el més aviat possible les que estan en procés i aturades i mig abandonades des de fa anys com per exemple el poliesportiu de Sa Coma, però el que es pot fer des de ja mateix és dinamitzar les que ja tenim i estan infrautilitzades com el poliesportiu de Sant Llorenç. Un apunt que creim que és de vital importància en aquest aspecte és actuar amb seny a l’hora de fer aquests recintes esportius, no es poden fer errades tan ridícules i de calaix com en el tema de la remodelació de la piscina, ni tampoc eliminar l’unica pista de tennis que hi havia al municipi sense tenir-ne cap alternativa, ja que la pista de mini-tennis o tennis-peu no treu cap enlloc ni té cap sentit pràctic, el que fa que qui ho vol practicar acabi anant a un altre muncipi, ja sigui per la inexistència en el cas del tennis, per l’excés de preu pel que fa a les pistes de pàdel o per la mala previsió pel que fa a la natació. Menció apart per a les zones d’esport bio-saludables a les que no hi ha gairebé ningú mai i són més cares del que molta gent es pensa, però de les que n’hi ha més de mitja dotzena repartides pel municipi.

L’estructura del poliesportiu de Sa Coma, l’eterna i recurrent promesa electoral de l’equip de govern, resta amb aquest aspecte des de fa molt de temps

La nova tudada de doblers de l’equip de govern

Els bio saludables, just a la zona costanera n’hi ha 5 zones en menys d’un kilometre, gairebé sempre buides

3-Per acabar, també volem visualitzar que no tot depèn del pressupost sinó de la sensibilitat que puguin tenir o no els governants envers la neteja i el manteniment del municipi i de la dificultat afegida que això provoca en el dia a dia al trànsit humà, més encara si aquestes persones tenen dificultats de mobilitat. Tot seguit podeu veure aquest exemple visual del mal manteniment al que estan sotmeses les nostres vies i instal·lacions en general i de la que en cap moment se n’ha de culpar als treballadors, ja que sempre que se’ls ha necessitat han respost amb rapidesa i amabilitat, sinó de la mala gestió dels polítics a qui els hi pertoca aquesta designació.

4 pensaments a “Puntualitzacions de “Junts per Sant Llorenç”

 1. No em sap gens de greu que se’m citi en aquest article malgrat cap dels tres punts referenciats després de la meva menció fan referència a allò que jo plantejava que és, única i exclussivamenr, la possible col-lisió de les propostes amb els límits legals i presupostaris existents sobre els Ajuntaments amb independència de la riquesa de que disposin (com poden ser la regla de despesa, la taxa de reposició i la massa salarial).
  Agreixo molt la resposta que se’m va donar i que, en gran part, va resposndre al meu dubte.
  Moltes gràcies i molta sort!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
  • Gràcies a tu per comentar. El debat sempre és enriquidor. Fer un escrit apart de la resposta em donava l’oportunitat d’afegir-hi imatges d’exemple, cosa que no es pot fer amb un comentari. Salut.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Rating: 0 (from 0 votes)
 2. L’ajuntament actual ens pren per beneits.

  Fa campanya electoral des del perfil de l’ajuntament i publicita suposades millores que farà…. Han tingut 20 anys per fer-ho, pero es veu que fins ara no han pogut….

  Encara no han entés que únicament volem no viure cada día amb aquestes fotos de l’article.

  Si escoltessin la gent i sortissin dels despatxos no caldria publicar día rera día tot el que “s’obliden” de fer i que miren de tapar amb super projectes que tots sabem con acabaran, i sino en 4 anys ho comprovem.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)
 3. Consider, si més no, curiós, que per criticar que l’Ajuntament anunciï futurs projectes durant la campanya electoral s’ampliï la seva difusió a través de Card.cat.

  VN:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.