Èxit dels concerts de sarsuela de la Banda de Música de Manacor amb la soprano Hévila Cardeña i el tenor Lorenzo Moncloa

Celebrats amb èxit els dos extraordinaris concerts de sarsuela de la Banda de Música de Manacor. Amb la soprano Hévila Cardeña i el tenor Lorenzo Moncloa a l’Auditori de Manacor.

El dissabte dia 15 i diumenge dia 16 de juny, es celebraren a l’Auditori de Manacor els esperats concerts de sarsuela que Eduardo Bernabé, director de la Banda de Música de Manacor, havia programat per aquesta temporada, amb la col·laboració especial de la soprano Hévila Cardeña, i el tenor Lorenzo Moncloa.

Van ser dos concerts únics, amb sarsuela de qualitat, tant per les interpretacions com per les obres elegides pel director, que van possibilitar al nombrós públic assistent gaudir d’un espectacle ric, variat, entretingut, castís, que premiava cada interpretació amb llargues ovacions, aplaudiments i visques.

La banda encetà el concert amb el preludi de La revotosa de Ruperto Chapí, seguidament el tenor Lorenzo Moncloa, va sortir a l’escenari i va explicar al públic la història de la sarsuela que havia de tocar la banda, el intermedi de La Pícara molinera. Va dir, a més, que ell era la quarta generació d’una família dedicada a la sarsuela, opera, i més recentment musicals, que estava molt content d’esser a Manacor perquè era un poble que apreciava la sarsuela que tant va promocionar a Manacor el Mestre Rafel Nadal, que el gènera de la sarsuela no s’havia de perdre i va dir al públic que si tenia ocasió de veure el seu nét (el campió Rafa Nadal) i que a ell la banda el tornès a convidar a cantar sarsuela, li havien de dir que vingués a escoltar la música que tant estima el seu padrí.

Seguidament va sortir a l’escenari la soprano Hévila Cardeña que va cantar de La tabernera del puerto En un país de fábula de Pablo Solozábal, i el tenor Lorenzo Moncloa, va cantar No puede ser també de La tabernera del puerto. Ambdós es va posar el públic a la butxaca amb les seves espectaculars interpretacions i privilegiades veus.

La banda va tocar a continuació, La canción del olvido -selecció- de José Serrano; el preludi de La Torre del Oro de Gerónimo Giménez i seguidament tornà sortir a l’escenari la soprano Hévila Cardeña, que va cantar El niño judío de Pablo Luna. Per tancar el concert cantaren conjuntament, Granada de Agustin Lara.

Cada nou concert que fa la banda ens ensenya als assistents a estimar la música, entendre la dificultat i l’esforç que tots i cada un dels músics de la banda fan al llarg de l’any assajant perquè puguem gaudir de concerts especials i de qualitat. Gràcies i enhorabona a tots ells.

Fotos concert i assaig.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.