La II Escola Estival de Teatre inicia les classes

El passat dilluns, 1 de juliol, va començar la “II Escola Estival de Teatre” a Sant Llorenç des Cardassar, dirigida per Ivan Martín.

Els nins i nines que hi assisteixen, reben 4 hores de classe diàries, de dilluns a divendres, les quals es divideixen en diferents disciplines teatrals, impartides pel professorat de l’escola: Ivan Martín i Cecília Genovart, ambdós llicenciats en Art Dramàtic.

Al llarg d’aquesta setmana, la primera de les 4 que durarà, s’han desenvolupat dinàmiques de joc teatral, expressió corporal, pantomima i dramatització de contes i rondalles.

A més, el divendres van comptar amb la presència d’Àngela Aso, professora de teatre musical (i que en aquests moments es troba de gira amb la comèdia “Quin desgavell de bon matí”, protagonitzada per Joan Carles Bestad, més conegut com Madò Pereta) i la qual va impartir una classe magistral.

Aquest projecte cerca oferir una proposta alternativa als campaments esportius i d’aventura per tal de fomentar la cultura en el nostre municipi. A més, sembla que la proposta ha tingut una molt bona acollida, ja que de nou alumnes que hi havia l’any passat, aquest any s’han arribat als 16, omplint d’aquesta forma les places màximes previstes.

Finalment, el divendres, 26 de juliol, a les 20 h a la Plaça de l’Església, es podrà gaudir d’una mostra final dins de la programació de les “Vetllades d’Estiu 2019”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.