Sant Llorenç destina una partida pressupostària a beques de transport escolar

L’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar ha aprovat en Ple en sessió ordinària de data 9 de juliol de 2019, destinar una partida dels seus pressupostos per a subvencionar les despeses que genera el transport a aquells estudiants de Batxillerat, cicles formatius o mòduls professionals que no poden utilitzar, per motius justificats, els mitjans que disposa el consistori per a aquesta funció.

Aquesta ajuda, la podran demanar tots aquells joves d’entre 16 a 25 anys, empadronats al municipi i que estiguin cursant estudis de Batxillerat, cicles formatius o mòduls professionals a qualsevol centre de l’Illa. La quantia d’aquestes subvencions vendrà determinada per la distància entre el nucli de població de l’estudiant i el centre d’estudis de destí. Així, es pagarà el kilòmetre a 0,095 euros. L’Ajuntament ha establert un màxim de 665 euros per estudiant.

Les sol·licituds per adherir-se a aquestes ajudes es poden presentar fins al 30 de novembre.

Per a poder inscriure’s s’haurà d’adjuntar:

  1. Acreditació de la personalitat jurídica i dades personals de l’alumne (nom, NIF, adreça, telèfon) .
  2. Certificat d’estar al corrent de les obligacions tributaries amb l’Agència tributària (l’AEAT) i amb la seguretat social.
  3. Còpia de la matriculació al centre escolar i certificat acreditatiu d’haver assistit regularment a les classes de Batxiller, Graus Formatius o d’ educació especial.
  4. Certificació bancària de les dades del compte corrent del pare o tutor on se sol·licita que s’efectuï l’ingrés de la subvenció que es pugui concedir.
  5. Comprovant de què s’està al corrent de les obligacions fiscals amb l’Ajuntament així com de no trobar-se sotmès a cap procediment de reintegrament de subvencions públiques o cap procediment sancionador.

Per a més informació, podeu consultar o descarregar els documents següents:

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.