La tradicional paella de l’Associació de Veïns donà els sus a les Festes de sa Coma 2019

Diumenge dia 14 de juliol, amb la tradicional paella de l’Associació de Veïns de sa Coma començaren les Festes de sa Coma 2019. La vicepresidenta de l’associació Toñi Ferragut, ens informà que enguany assistiren al dinar uns 190 socis.
En representació de l’Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar hi van ser presents el delegat de la zona costanera Nicolau Bordal, i el regidor de Serveis Generals, Policia Local, i Participació Ciutadana, Onofre Garcia. També hi varen assistir el components de Protecció Civil que tant bona feina fan al llarg de les festes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.