Club Newton

Resulta una obvietat. En el sí de l’ample programa de festes, hi ha moltes festes diferents.
Els diversos actes tenen  en comú una mateixa cosa: són imposats. Ningú ha demanat mai al consumidors, als habitants de la vila, quin tipus de festa volen. Sense demanar res, a ull decideixen polítics i funcionaris. Es desvirtua així la fluida i necessària relació entre proveïdors i clients. Potser ni el paper que cada un representa en la comèdia local resten clars!
Valgui aquest pàragraf introductori per retre un petit homenatge al continuat esforç del Club Newton que, any rere any ofereix una vetlada de tranquil·la i familiar relació de les persones amb l’espai.
Una activitat econòmica i formadora que és situa a les antípodes del postureig del “no siguis ase”, del botellot, del pixum i del sexe en els carrers.

Club Newton

Imatge de la lluna feta amb el telèfon mòbil, dia 11, utilitzant un dels telescopis del Newton

2 pensaments a “Club Newton

 1. Ben cert Guillem . Per desgràcia totes i cada una de ses festes de Sant Llorenç roden voltant lo mateix . Gatera sense control , pixum , vomits i moooolt de renou . Ara mateix …Granotada …un altre acte per consumir alcohol i poca cosa mes .
  Res …mes de lo mateix any rera any . Per cert , sabiau que s,ajuntament de Sant Llorenç es un dels pocs que NO te ordenança reguladora contra en ” botellot ” ?
  Sabiau que es l,unic ajuntament que NO exigeix que els dispensadors de begudes alcoholiques tenguin formació i carnet de Consum responsable que emet el Consell de Mallorca ( IMAS) com si exigeixen tots els altres ajuntaments a tothom que está darrera ses barres al carrer de qualsevol municipis en festes i mes a mes si son barres de entitats que per un altre banda surten a concurs public any rera any . .
  Per quina raó deu ser ?
  Llorencines i llorencins , disfrutau de ses vostres ” festes ” .

  VA:F [1.9.22_1171]
  Rating: 0 (from 0 votes)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.